RSS

Utrecht


Deze arbeiderswoning wordt geheel gerenoveerd en heringedeeld om aan de comforteisen van deze tijd te voldoen.

De begane grond is vroeger een bedrijfsruimte geweest, waarbij weinig daglicht naar binnen kwam. Er is met de keuze van ramen, doorkijkjes, verlaagde plafonds en glazen deuren geprobeerd om binnen de bestaande ruimte zoveel mogelijk daglicht naar binnen te krijgen. Er is een toilet in de gang naast de trap gecreëerd, waardoor de toegang naar de woonkamer verplaatst moest worden.

Op de verdieping is de oude balklaag ter plaatste van de zolder verlaagd om meer stahoogte op de zolderverdieping te creëren. De gehele eerste verdiepingsvloer is opgedeeld in een logeerkamer, een slaapkamer en een badkamer. De oude badkamer is een kleedkamer geworden.

 
080601
Detail Download
080602
Detail Download
080603
Detail Download
080604
Detail Download
080605
Detail Download
080606
Detail Download
080607
Detail Download
080608
Detail Download
080609
Detail Download
080610
Detail Download
080611
Detail Download
080612
Detail Download
080613
Detail Download
080614
Detail Download
080615
Detail Download
080617
Detail Download
 
 
Powered by Phoca Gallery