Nieuwbouw

Een huis (laten) bouwen in plaats van een bestaand huis kopen heeft als grootste voordeel dat u weinig concessies hoeft te doen aan uw woonwensen. U kunt uw woning naar uw eigen smaak en wensen indelen. Een eigen keuken, badkamer(s), hoeveelheid kamers, open haard, werkkamer, souterrain, garage en zo verder. Al tijdens de bouw kunt u voor tal van opties kiezen of zelfs voor maatwerk. Dat levert veel extra woonplezier op!

Andere voordelen zijn:
  • Meer zekerheid; Jarenlange garantie.
  • Meer energiebesparing; Energiekosten vormen een belangrijk deel van je maandelijkse woonlasten. Bij nieuwbouwwoningen zijn die aanmerkelijk lager. Vanuit overheidswegen wordt het verplicht gesteld om nieuwbouwwoningen energiezuinig te bouwen.
  • Meer gemak; Wonen in jouw nieuwe huis begint niet met repareren en vervangen. Jouw woning is tenslotte splinternieuw. De komende jaren heb je dan ook nauwelijks onderhoud aan je huis. Heel aangenaam.
Bouwmnu kan u helpen bij het realiseren van uw nieuwe woning en kan u door het hele nieuwbouwproces heen loodsen. Van de oriƫntatiefase tot na de oplevering
Bilthoven061212 koppellaan19

Op een bestaand perceel is de oude woning gesloopt en is er een nieuwe woning gebouwd. Het is een woning met 

meer info ...
Bilthoven

Op een bestaand perceel is de oude woning gesloopt en is er een nieuwe woning gebouwd. Het is een woning met 

meer info ...